Tosya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Alanında yüksek öğrenime yönelebilen, mevcut teknolojiyi kullanan, geliştiren ve yaratıcı, ülke kültür ve değerlerine bağlı, Atatürkçü düşünce yapısına sahip, demokratik, laik, insan haklarına saygılı bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Biz bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların mesleki bilgi ve becerilerini ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmeleri, onları 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanan bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar: İl ve İlçe genelinde yapılan kültürel ve sportif faaliyetlere katılım sağlanmış olup çeşitli dereceler alınmıştır.

Saatler: 08:10 17:30
Isınma: Kalorifer (Doğalgaz)
Bağlantı: Metro Ethernet
Yabancı Dil: İngilizce
Lojman: 0 - Tahsisli (Lojman Valilik oluru ile Namık Kemal Ortaokulu anasınıfına tahsis edilmiştir.
Servis Bilgisi: Okulumuz İlçe Merkezinde olması nedeniyle servis olmayıp taşımalı öğrencilerimiz İlçe MEM tarafından yapılan ihale ile okulumuza gelmektedirler.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Yerel yerleştirme
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Okul içi, İlçe ve İlde yapılan sportif faaliyetlere katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda alanlar içinde bilimsel çalışmalar konulara paralel yapılmakta olup TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarına katılım sağlanmıştır.
Proje Çalışmaları: Meslek Lisesi Öğrencileri Aileler ile Buluşuyor. e-Twinning
Kontenjan Bilgileri: 72 öğrenci 2 şube

Telefon - 0 366 313 13 72

WEB - https://tosyamtal.meb.k12.tr

Adres - YUNUS EMRE MAH. ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ CAD. A BLOK NO 15 TOSYA / KASTAMONU

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz Tosya Devlet Hastanesi ve Tosya Orman İşletme Müdürlüğünün alt kesiminde bulunmaktadır.

Adres - YUNUS EMRE MAH. ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ CAD. A BLOK NO 15 TOSYA / KASTAMONU

Ulaşım Servis bulunmamaktadır. Okulumuz yürüme mesafesinde olup, Belediye Özel Halk minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 72 km, ilçe merkezine 1 km